# Reisemobil-Center Veregge & Welz

**Type plaats**: Camperplaatsen
**Beoordeling**: 3.25/5

plaatsen voor de inrit - licht verkeerslawaai [Autobahn] - bakker dichtbij - 4 stroomaansluitingen - elektriciteit per 6 uur - centrum 1km

Gewerbepark 14
49143, Bissendorf, Duitsland

- Decimal: 52.24104, 8.14037

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Betaald)
- [x] Water (Betaald)
- [x] Stroom (6A) (Betaald)
- [ ] Toilet

- Verharde ondergrond
- Verlicht terrein

- Fietsen
- Wandelen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | - |

### beisel3554 - 3/5
*August 2025*

Overnachten is oké. Elektriciteit 1€ 2 uur

### camperJH141 - 4/5
*March 2025*

Perfect voor op doorreis. Net van de snelweg af, plek voor 5 campers. Douche, toiletten, stroom alles is aanwezig. Je staat op het terrein van een hele mooie camperzaak. Wauw, wat een campers!

### stewartwebr - 1/5
*April 2024*

Niet ergens om te stoppen. We stopten hier omdat we servicewerkzaamheden lieten uitvoeren. Het is niet exclusief voor campers, het is meer een personeelsparkeerplaats. We hadden moeite om ruimte te vinden en toen het personeel de volgende ochtend arriveerde, werden we onvriendelijk aangekeken door mensen die hun auto niet konden parkeren. We gingen ervan uit dat zo’n bedrijf ervoor zou zorgen dat klanten konden parkeren terwijl ze op een afspraak wachtten. Het was niet goed.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650661793.jpeg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651270504.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651270502.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651138478.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650661794.jpeg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/duitsland/nedersaksen/bissendorf/629/reisemobil-center-veregge-welz)