# Camper Park La Ribera

**Beoordeling**: 3.8/5
**Aantal reviews**: 142
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
Camperplaats in Santiago de la Ribera - prijs afhankelijk van grootte plaats - strand 1km - centrum 2km

## Locatie host

## Adres
Avenida Romería de San Blas
30730, San Javier, Spanje

**GPS-locatie**
- Decimal: 37.80367894, -0.81613699

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (6A) (Betaald)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Gratis)
- [x] WiFi (Betaald)
- [ ] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan
- [x] Vuilnisbak
- [x] Voorzieningen passanten (Betaald)
- [x] Rolstoelvriendelijk

- Fietsen
- Dichtbij een supermarkt
- Restaurant in de buurt

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 10 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Hoerischreck - 4/5
*March 2026*

De camping is erg groot. Het personeel is zeer gemotiveerd. De staanplaatsen zijn zeer goed uitgerust en ruim. Alle faciliteiten zijn prima en schoon. Er is een restaurant met redelijke prijzen. Het eten dat we gegeten hebben was goed. We voelden ons erg op ons gemak en komen zeker terug.

### Mike---Haze - 2/5
*February 2026*

We hebben 15 minuten in de wachtkamer gestaan. Er waren 3 receptionistes, allemaal aan de telefoon, en geen van hen heeft ons opgemerkt. Deze zaak is te groot geworden voor fatsoenlijke service. We komen hier niet meer terug.

### Zottel - 5/5
*February 2026*

Heel fijne camping!

3 geweldige, ruime afvalcontainerplaatsen (€4)
Alles is perfect onderhouden!

Deze keer had ik zelfs een uitzondering gemaakt en een plaats betaald, maar helaas was die vol!

Mark uit Duitsland

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650819766.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651018385.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651015356.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651015355.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651013151.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/spanje/murcia/san-javier/62970/camper-park-la-ribera)