# Parcheggio Comunale

- Maximale verblijfsduur: Onbeperkt
- Op mix-parking
- Verharde ondergrond
- Verlicht terrein

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | - |

### MarkandKate - 3/5
*May 2024*

heel klein
parkeerplaats en midden in de lage-emissiezone niet aanbevolen

### Oggel - 3/5
*October 2019*

Alleen hier gestaan om lopend de prachtige mozaïeken te bekijken. Prima te doen en daarna naar parking Marina voor de nacht.

### Kuede - 1/5
*September 2019*

We waren van 22. tot 23.9. Helaas als enige camper op deze plek. Om 1 uur 's ochtends werden we gewekt door een groep vreemde mannen, door op de camper te hameren en vroegen om eruit te komen. Dankzij het voertuig konden we ontsnappen. Twee auto's die ons achtervolgden, verdwenen pas toen we bij het verlichte station waren. We kunnen deze pitch niet aanbevelen.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650729127.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650692881.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651030185.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651030184.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651030183.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/italie/emilia-romagna/ravenna/6311/parcheggio-comunale)