# Camping “Il Gabbiano”

**Type plaats**: Campings
**Beoordeling**: 3.23/5

camping niet geschikt voor grotere campers - wandel- en fietspad langs de rivier -  Lidl en Carrefour 2km - Parco del Ticino 80km - Milaan 40km - centrum 1km

Viale Europa 81
21010, Golasecca, Italië

- Decimal: 45.71232, 8.65608

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Kosten onbekend)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [ ] WiFi
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan

- Zwemmen
- Vissen
- Fietsen
- Wandelen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 32 |

### syldegraaf1970@gmail.com - 2/5
*September 2025*

Uitzicht  prachtig, klein grasveld waar je staat. Wij waren met een camper van 7 meter, de max voor dit terrein. Maar wat een vergane glorie, toiletten ga je echt terug in de tijd ook qua hygiëne kan het beter ( hurktoilet) de dame die ons ontving was ook niet de vriendelijkste, ze moest van haar ligbedje komen om ons naar een plek te begeleiden, daarna heb ik ook nog gebruik gemaakt van een wasmachine pffff, ik hoor haar nog zuchten.

### Henk-van-Kessel - 4/5
*March 2025*

Mooi grasveldje. Uitzicht op de rivier. Stroom en water naast je plek. Douche gratis en prima straal. Een krukje voor de ouder wordende kampeerder zou een aanwinst zijn. wij betaalden nu (mrt. ‘24) €25,- all in voor womo en 2 pers. Mooi fietspad naast de rivier naar nabij gelegen gezellige dorpje.

### PeterD1962 - 2/5
*August 2023*

idd mooi campeerveldje aan de rivier , maar daar is alles ook wel mee gezegd … voor de rest een armoedige oude zooi met toiletten die verouderd zijn en vies en straatjes met soort barakken voor de vaste bewoners . geen fijne plek

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650881406.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651129099.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650988114.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650842497.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650886899.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/italie/lombardije/golasecca/63305/camping-il-gabbiano)