# Camping Municipal La Falaise

**Type plaats**: Campings
**Beoordeling**: 3.76/5

camping aan zee - gebruik GPS-coördinaten - strand 100m - bakker 1,6km - supermarkt 1,8km - centrum 1,5km

rue Henri Ezan 10
56740, Locmariaquer, Frankrijk

- Decimal: 47.55621, -2.94004

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Betaald)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Gratis)
- [x] WiFi (Gratis)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan

- Wandelen
- Dichtbij een stad
- Restaurant in de buurt
- Jachthaven in de buurt

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 3/12/2026 - 6/30/2026 | EUR 16.5 |
| 7/1/2026 - 8/31/2026 | EUR 20.2 |
| 9/1/2026 - 10/12/2026 | EUR 16.5 |

### H&M 🏕️ - 3/5
*May 2026*

We waren hier 2 nachten,  het strand direkt naast de camping ( mooie schelpen ) en leuk wandelen.
Sanitair is schoon, douche lekker warm, maar met drukknoppen die te kort lopen.
Het plaatsje is leuk, en bezoek de crêperie ( Les Iles) voor de heerlijke  Galettes!
Misschien kwam het door het weer (te koud en weinig zon) en de camping was erg leeg, maar ik miste de sfeer en gezelligheid op deze camping.

### typobernd - 5/5
*May 2026*

We kwamen alleen op deze camping terecht omdat we de ingang van de camping voor campers hadden gemist, of beter gezegd, we waren de verkeerde kant op gereden. Dat was een van onze grootste fouten.

De camping maakte meteen een zeer goede indruk op ons. Mooie, ruime staanplaatsen, meerdere sanitaire voorzieningen, elektriciteit bij de staanplaats (die we niet nodig hadden), erg schoon en netjes. De watervoorziening en afvalwaterafvoer waren uitstekend.

Een maaltijd in het restaurant van de camping 's avonds is een absolute aanrader.

### Rolf-und-Cordula - 1/5
*September 2025*

Deze plek verdient eigenlijk vijf sterren. Jammer dat ze je niet vertellen dat er een karaoke-avond is in restaurant Pailotte, wat betekent dat je óf meedoet óf de verder fijne plek verlaat en verdergaat. We wilden nog twee dagen blijven, maar na die avond: NEE, BEDANKT!!! Het is echt jammer dat er maar een paar mensen meedoen, terwijl iedereen wordt opgelicht voor een betaalde avond (toegegeven, er hing een kleine poster in het restaurant).

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651041229.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650884358.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650846991.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650846990.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650840566.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/frankrijk/bretagne/locmariaquer/63687/camping-municipal-la-falaise)