# Caravan Camping Club

Modena 10km

Strada Pomposiana 305
41123, Modena, Italië

- Decimal: 44.63509, 10.80741

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Gratis)
- [ ] Toilet
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [ ] WiFi

- Max. camperlengte: Onbeperkt
- Maximale verblijfsduur: Onbeperkt
- Verharde ondergrond
- Verlicht terrein

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 3/1/2026 - 12/1/2026 | EUR 16 |

### Gasti2012 - 3/5
*May 2022*

Zeer eenvoudige parkeerplaats voor een nacht ok. Douches totaal nutteloos en vies. Het enige bruikbare toilet op het enorme plein is even wennen. Bar waar zogenaamd broodjes in de ochtend zijn, gesloten. Stroomzuilen hebben soms lange kabels nodig (25 m!).

### Lea1986 - 3/5
*September 2020*

Is stil. Wij waren er een nacht tijdens de week begin september. Er was een doorspoeltoilet en een ... staand toilet. De plaats stond vol met onbewoonde karavanen, dus er was een geweldige geest. Maar de telefoniste was erg aardig toen ik onze volgende reisbestemmingen probeerde te beschrijven met een paar stukjes Italiaans.

### Carol-n-Graham - 3/5
*September 2019*

Vreemd, want het is een enorme parkeerplaats voor campers. Dat gezegd hebbende, hoewel de voorzieningen oud zijn, zijn ze schoon en werken. Personeel was erg behulpzaam door speciaal de poorten te openen wanneer we vroeg moesten vertrekken

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650692927.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/italie/emilia-romagna/modena/6377/caravan-camping-club)