# Boerderijcamping Jachtlust

**Beoordeling**: 3.89/5
**Aantal reviews**: 61
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
Camperplaatsen en kampeerplaatsen op SVR camping - opening tijdens keukenhofperiode - bij boerderij - inchecken na 11.00 - uitchecken voor 11.00u - Keukenhof 3km -  bloemencorso in voorjaar door centrum Voorhout -  treinstation in centrum - centrum 3km

## Locatie host

## Adres
Jacoba van Beierenweg 148
2215 KX, Voorhout, Nederland

**GPS-locatie**
- Decimal: 52.23554, 4.50164

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (6A) (Gratis)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Gratis)
- [x] WiFi (Gratis)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan

- Dichtbij een stad
- Restaurant in de buurt
- In (stads) centrum

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

- SVR - Stichting Vrije Recreatie

## Reviews
### Dvdb - 5/5
*November 2025*

Wij hebben al eens eerder hier tot tevredenheid gestaan. Aangezien wij een familiefeest in Sassenheim hadden, heb ik gevraagd of wij, ondanks de seizoenssluiting, hier toch een nachtje mochten blijven. Dat was geen probleem, alleen de douches waren buiten gebruik. Voor ons geen probleem dus. Fijne eigenaren waarmee wij leuke gesprekken hebben gehad. Hartelijk dank dat wij er toch mochten staan.

### JokWil - 3/5
*August 2025*

vriendelijke ontvangst.  schoon simpel sanitair.
veel last van vliegen een meststank,  maar ja het is natuurlijk een veebedrijf. Het zou beter zijn om het kampeerveld te verplaatsen wat verderweg van de koeienstallen en de mesthopen .

### Bodegraven19 - 4/5
*June 2025*

Hier een 5 tal nachten gestaan, prima!
Rustig en zeer schone sanitaire voorzieningen met heerlijk warme douche.
Goed te fietsen naar strand en stadjes in de omgeving.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650836970.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651033878.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651031985.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650963050.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650931889.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/nederland/zuid-holland/voorhout/63799/boerderijcamping-jachtlust)