# Parking Plage Mercala

**Type plaats**: Camperplaatsen
**Beoordeling**: 1.9/5

Parking met uitzicht op zee - gebruik GPS-coordinaten - mogelijk 's nachts luidruchtig - centrum 1,5km

Route de la Plage Merkala

- Zwemmen
- Vissen
- Fietsen
- Wandelen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | - |

### knoethi - 1/5
*November 2025*

We wilden er overnachten, omdat deze parkeerplaats heel dicht bij de oude stad ligt. We kregen zonder problemen een 24-uurskaart (60 MDH). Tegen de avond begon het hectisch te worden. Jonge Marokkanen bleven komen en gaan, bleven een tijdje hangen, reden dan toeterend rond op de parkeerplaats en verdwenen weer. Ik vond er eentje onder onze caravan, die ik wist weg te jagen, maar hij bleef rond onze auto hangen. We verlieten de parkeerplaats om 4:00 uur 's ochtends.

### Khalidhaarlem - 1/5
*October 2022*

kan je kont niet keren spijt dat ik erin ben gereden met heel veel moeite eruit gekomen. te druk te krap

### lauro - 3/5
*March 2020*

Gebied zeer dicht bij de haven, praktisch als u de volgende ochtend aan boord gaat, 1,5 km van de medina van Tanger. Matige en gecontroleerde prijs. Ideaal voor één nacht.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650945100.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650945101.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/marokko/tangier-tetouan-al-hoceima/tangier/63854/parking-plage-mercala)