# Camping  El Templo del Sol [FKK]

**Beoordeling**: 4.25/5
**Aantal reviews**: 22
**Boekbaar**: Ja

## Informatie
naturistencamping luxe - ontvangstcomplex in de Moorse stijl - lang zandstrand - wellnessresort - diverse restaurants - centrum 2km

## Locatie host

## Adres
Carretera València-H 128
43890, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, Spanje

**GPS-locatie**
- Decimal: 40.97712, 0.90173

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Gratis)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [ ] Honden toegestaan

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Ronnie55 - 5/5
*October 2025*

Uitstekende service op de camping, brandschoon gehouden Sanfia bij de receptie was erg behulpzaam

### Familie-Peters5 - 4/5
*October 2025*

Wij vinden dit een fijne camping. We mochten zelf een plek uitzoeken. We hadden een prima plek met uitzicht op zee. De plekken zijn wel erg scheef maar met de keggen stonden we redelijk goed. We hebben genoten van het zwembad en de heerlijke warme bubbelbaden. Fijn dat er een kleine supermarkt is met o.a. vers brood. En een compliment voor de zeer aardige dame aan de receptie die ons in het Nederlands zeer goed geholpen heeft. Wij komen terug 😀

### stephan1956 - 4/5
*April 2025*

Prachtige camping met een mooie wellness en een fijne sfeer.
De prijzen van de horeca zijn dit jaar wel erg sterk gestegen, en nu zeker op NL niveau.
Mooie plaatsen met keuze uit zon en schaduw en vaak beide.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650823413.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650823415.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650823414.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651218954.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651165816.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/spanje/catalonie/vandellos-i-lhospitalet-de-linfant/63912/camping-el-templo-del-sol-fkk)