# Kamarina Pit Stop

**Beoordeling**: 3.31/5
**Aantal reviews**: 8
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
locatie bij Punta Bracetto - gebruik GPS-coordinaten - zee 1km in juli en augustus pendeldienst - centrum 200m

## Locatie host

- [ ] Lozen afvalwater
- [ ] Lozen cassettetoilet
- [ ] Water
- [ ] Stroom
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [ ] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan
- [x] Vuilnisbak
- [x] Voorzieningen passanten (Kosten onbekend)
- [x] Rolstoelvriendelijk

- Vissen
- Fietsen
- Wandelen

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 25 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### calomi - 4/5
*November 2022*

een mooie plek met nieuwe shovers en toilet. de eigenaar (Tony) is vriendelijk Guy
hej snelheid perfect engels.

### pippomaes - 2/5
*September 2021*

het is geen camping maar een rustplaats. ze rekenen tarieven zoals kamperen. één douche voor mannen en één voor vrouwen tegen betaling. Dhr. Tony en zijn schoondochter Silvia zijn erg aardig. wie het beheert, is helemaal niet aardig. Ik denk niet dat ze me hier meer zullen zien. op de avond van augustus zaten we allemaal zonder water. In dit gebied kunnen, vanwege de diensten die ze bieden, 10 campers zijn.

### user660013699 - 4/5
*May 2021*

Makkelijk te bereiken camperplek met erg vriendelijke eigenaar. Camping ziet er mooi opgezet en goed onderhouden uit. De plekken zijn verhard en zijn (ik denk allemaal) voorzien van wasbak en koude douche. Uitzicht is niet erg bijzonder, omgeving voelt als een industriegebied. We zijn maar 1 nachtje geweest maar hebben deze als erg prettig ervaren. Mei 2021: 2 personen, camper en stroom €18 per nacht met ACSI card, douche tegen betaling.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650898799.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650822052.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650822051.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650822050.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651080817.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/italie/sicilie/vittoria/64104/kamarina-pit-stop)