# Vianden Camperpark

**Type plaats**: Camperplaatsen
**Beoordeling**: 3.98/5

locatie op dem Deich  - gelegen direct aan de rivier Die Our - betalen met parkeerautomaat  - centrum Vianden 1km

Rue Neugarten 2
9422, Vianden, Luxemburg

- Decimal: 49.9320868, 6.2156676

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (16A) (Gratis)
- [x] Toilet (Gratis)

- Dichtbij een supermarkt
- Dichtbij een stad
- Restaurant in de buurt
- Aan het water

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 34 |

### JanMudde - 5/5

Prachtige lokatie.
Prachtig sanitair.
Goede warme douche.
Inclusief toiletpapier.
Gehandicapten voorzieningen.
Kinder was/badruimte.
Alles is schoon en netjes.
Prachtig kasteel om te bezoeken.
Aanrader.
Hier kan menig camping van leren.

### J&D Stempher - 4/5
*May 2026*

Wat een super mooie plek, uitzicht op de Our. Dichtbij het centrum. Mooi wandelgebied. Sanitair is netjes en schoon. Bij ons ook helaas erg wisselende temperatuur van het water tijdens het douchen. De laatste ochtend was er een stroomstoring (halve dorp had geen stroom meer) Er kwam na een telefoontje vlot een medewerker van Visit Vianden om de poort te openen. Wij komen graag nog een keer terug!

### JWA - 1/5
*May 2026*

1 ster nog te veel voor deze plek ,we kwamen hier al jaren,er is totaal niets veranderd in deze jaren ,wel vraagt men nu een absurde prijs. We rijden gillend door naar een camping die nog goedkoper is ook..Hier komen we niet weer!!! Vele mensen denken zo en de eigenaar moet zich eens achter het oor krabben.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650822227.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650955579.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650896904.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650955580.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650889034.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/luxemburg/diekirch/vianden/64161/vianden-camperpark)