# Camping Residence Sägemühle

camping met spa - verwarmd zwembad - ideaal om te fietsen - centrum 500m

Dornweg 12
39026, Prad am Stilfserjoch - Prato allo Stelvio, Italië

- Decimal: 46.61776, 10.59589

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Betaald)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan

- Vissen
- Fietsen
- Wandelen
- Wintersport

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 41.7 |

### Luckytime - 5/5
*September 2024*

Geweldige camping met vriendelijk personeel - keuze tussen standaard- en comfortplaatsen, water, sanitair en een klein binnenzwembad inbegrepen - elektriciteit afgerekend naar verbruik - voor iets meer dan 60 euro (2 personen en hond) ook een beetje hogere prijs. Mooi stadscentrum met verschillende plekken om te stoppen voor een drankje. Waalwege en fietspaden beginnen direct ter plaatse. Al met al, volledige punten.

### CamperJan9 - 5/5
*August 2024*

Wij hebben er slechts 1 nacht gestaan. Maar het is zeker een camping om aan te bevelen. Sanitair ook zeer netjes.

### camperaarts - 1/5
*July 2024*

Ze zijn slecht in beloftes  nakomen.
Ze kwamen mij herinneren dat we om 11u uit moesten checken. ik dacht 12 uur. toen ik aangaf dat mijn man binnen 20 minuten terug was van fietsen en we daarna meteen uit zouden checken was dat geen probleem. Bij t uitchecken aangekomen gaven ze ons eerst een reactie dat dit niet beloofd kon worden, maar ze in gingen met 1 nacht betalen. Toen bleek dat dit niet in t systeem kon, moesten we toch 2 betalen :(

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650834681.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650834761.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650834762.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650834763.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650844393.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/italie/trentino-zuid-tirol/prad-am-stilfserjoch-prato-allo-stelvio/64281/camping-residence-sagemuhle)