# Skagen Camping

**Type plaats**: Campings
**Beoordeling**: 4.27/5

stadscamping - bij/in het bos - afgebakende plaatsen - broodservice - campingwinkel - gasflessenservice - mogelijkheid QuickStop [sitecode 64473] - strand 1,5km - centrum 3km

Flagbakkevej 55
9990, Frederikshavn Kommune, Denemarken

- Decimal: 57.71986, 10.53998

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (10A) (Betaald)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Betaald)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan

- Vissen
- Fietsen
- Wandelen
- In bosgebied

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 3/30/2026 - 9/10/2026 | DKK 234 |

### Deyshavangurp - 5/5
*September 2025*

vriendelijke vrouw bij de receptie, we mochten zelf onze plek kiezen en hebben dus best een stukje van de camping bekeken tijdens het zoeken. Mooie camping, veel beschutting en dus privacy te creëren. sanitair is wat gedateerd maar zeer groot en echt goed schoon. Afrekenen was in ons geval (waarschijnlijk vanwege laagseizoen 7sep) naderhand, dus konden we tijdens ons verblijf beslissen hoe lang we wilden blijven. Al met al dikke prima!

### Selected01 - 3/5
*July 2025*

Goede locatie en superservice, maar de camping kan wel een upgrade gebruiken. Toiletten en badkamers zijn niet up-to-date. Betaald 900 DK voor 2 nachten voor 2 volwassenen en 2 kinderen.
Geen toegang na 23:00 uur, dus houd je diner in Skagen kort.

### Beliaenleo - 4/5
*August 2024*

grote camping, erg rustig toen wij er waren. grote plekken, ruime voorzieningen. perfecte uitvalsbasis om op de fiets de omgeving te verkennen. Skagen zelf op 15 minuten fietsafstand.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650829529.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651183541.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650829530.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650829531.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650829532.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/denemarken/noord-jutland/frederikshavn-kommune/64451/skagen-camping)