# Parking an der Mauer

**Beoordeling**: 2.5/5
**Aantal reviews**: 4
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
parkeergelegenheid voor de bovenste zuidstadspoort - tarief 09-19u 0,5o/u - maximaal €10/24u - gratis 19-09u - gunstig gelegen voor stadsbezoek - geschikt voor overnachtingen - mogelijk verkeersgeluid N116 - centrum 250m

## Locatie host

- [ ] Lozen afvalwater
- [ ] Lozen cassettetoilet
- [ ] Water
- [ ] Stroom
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [ ] Douche

## Omgeving
- Fietsen
- Wandelen

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 10 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### roeldijkstra - 1/5
*September 2024*

niet echt geschikt voor campers . je steekt altijd uit je vak

### albertalmela - 3/5
*January 2020*

Naast een van de ingangen van de stad probeerden we te betalen, maar de parkeermeter was kapot dus deden we een gratis nacht. Badkamers en vuilnisbakken in de buurt. Vlak terrein. Het betekent niet dat het een gebied is voor campers of campers, maar we hadden geen problemen met onze VW California. Het is het waard.

### ericenveerle - 3/5
*July 2018*

hoogseizoen om 17u parking nog vol met auto's dus onze camper parkeren was niet simpel... overnachten hebben we niet gedaan maar heb je geduld sta je prima.... gezellig druk stadje

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650823189.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651002103.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650823190.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650823191.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/frankrijk/occitanie/villefranche-de-conflent/64458/parking-an-der-mauer)