# Camping de Boerenzwaluw

## Overzicht
**Status**: ACTIVE
**Type plaats**: Campings
**Sitecode**: 64626
**Beoordeling**: 4.15/5
**Aantal reviews**: 39
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
camping in West-Friesland - contante betaling - enkele verharde plaatsen - Schagen 5km - strand Callantsoog en Petten 17km - centrum 1km

## Locatie host

## Adres
Vennikerweg 3
1736 ET, Zijdewind, Nederland

**GPS-locatie**
- Decimal: 52.7485839, 4.8322033

## Voorzieningen
- [ ] Lozen afvalwater
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (16A) (Gratis)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Gratis)
- [x] WiFi (Gratis)
- [x] Speelgelegenheid
- [x] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan
- [x] Vuilnisbak
- [ ] Voorzieningen passanten
- [x] Rolstoelvriendelijk
- [ ] Zwembad
- [ ] Broodjesservice
- [ ] Fietsverhuur
- [x] Wasdroger (Betaald)
- [ ] Shop of kiosk

- Wandelen
- Dichtbij een stad
- Openbaar vervoer nabij

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

- SVR - Stichting Vrije Recreatie

## Reviews
### busje987 - 5/5
*May 2026*

Wij hebben met onze camper op een ruime plek 4 nachten gestaan begin mei. Wat een mooie camping en vooral het centrale gebouw voor douche, toilet enz.  Zo schoon en prettig voor elkaar, de gehele dag door.
Oke er is een drukke weg en een  spoorlijn wij hebben er absoluut niet aan gestoord. Echt een aanrader deze camping.
Dus vriendelijke mensen van deze camping ;
"ga zo door!!"
Ton en Jose

### JohanKiers - 4/5
*May 2026*

Alles wat is geschreven klopt. Ook mooie camperplaatsen. Wij komen terug.

### kooy97 - 5/5
*May 2026*

we hebben 3 nachten op de camping gestaan met onze camper. De plekken zijn lekker ruim, de doucheruimte is schoon en mooi. De omgeving is leuk om te fietsen of met de motor rond te rijden dus een perfecte plek om te staan. De ontvangst is ook zeer vriendelijk.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/location/fdef24e6-d39f-4b49-adfb-c6e4c6962575/12bf0c21-2ad5-4a5e-8faf-b394b1653608.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650823738.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651206933.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651206932.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651206931.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/nederland/noord-holland/zijdewind/64626/camping-de-boerenzwaluw)