# Erholungscenter Jersleber See

, Jersleben, Duitsland

**GPS-locatie**
- Decimal: 52.23935, 11.57828

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan
- [x] Vuilnisbak
- [ ] Voorzieningen passanten
- [ ] Rolstoelvriendelijk
- [ ] Zwembad
- [x] Broodjesservice
- [ ] Fietsverhuur
- [x] Wasdroger (Betaald)
- [ ] Shop of kiosk

- Zwemmen
- Fietsen
- Wandelen

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 4/13/2026 - 10/14/2026 | EUR 20 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Karo8488 - 5/5
*March 2026*

Afgelopen weekend verbleven we met z'n drieën in een iglo voor een gezellig uitje met de meiden. Alles was brandschoon en mooi ingericht. Onze gereserveerde jacuzzi en sauna-avond waren perfect dankzij een leuke verrassing. Al het personeel dat we tegenkwamen was ontzettend vriendelijk. Het is er echt heerlijk en we komen zeker terug.

Het restaurant is ook een absolute aanrader!

...

### Nienke75 - 3/5
*July 2025*

Fantastisch sanitair, leuk restaurant en fijne strandplek. Maar zorg dat je niet op het shortstay veld komt te staan. Dat is echt verschrikkelijk (zeker in t weekend) super hutje mutje op elkaar gestapeld staan. Ze hebben met paaltjes een soort dambord gemaakt en laden dat vol. Wij zijn er een dag eerder door vertrokken. En hebben helaas wel de volle mep moeten betalen. Als het kan voeg ik er een foto van toe

### Hans_Wil - 3/5
*August 2019*

Toegang was eigenlijk al gesloten (om 18.00u). Toch plaatsje gekregen mbv uiterst vriendelijke dame die nog toevallig aanwezig was. Beter is contact leggen als je na 18.00u denkt aan te komen. Faciliteiten zijn goed en schoon. Twee grasveldjes voor kort kamperen, ook voor campers. Prijs €20,- per nacht (excl. stroom à €2,50 en Duschmarken en Mehrwertsteuer).

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650874542.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651267931.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651267930.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651267929.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651267927.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/duitsland/saksen-anhalt/jersleben/64781/erholungscenter-jersleber-see)