# Camping Selca-Cem

**Beoordeling**: 4.59/5
**Aantal reviews**: 16
**Boekbaar**: Ja

## Informatie
aan de rivier Cem - gebruik GPS-coordinaten - spectaculere weg in perfecte staat - restaurant - centrum 2km

## Locatie host

## Adres

-, Kelmend, Albanië

**GPS-locatie**
- Decimal: 42.50481, 19.59751

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Gratis)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [ ] Speelgelegenheid

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Viking4000 - 5/5
*October 2025*

Extreem hartelijke mensen en een heerlijk verblijf. Ze doen er alles aan om het je naar de zin te maken.
Bedankt voor alles en hopelijk tot snel!
Veronika en Martin

### HansEnNel - 5/5
*August 2024*

Alles hierover gezegd in eerdere reviews kunnen we bevestigen. Super aardige mensen die alles doen om de mensen het naar hun zin te maken. De stroom is wat lager ( minder voltage?) waardoor we de koelkast op gas moesten zetten. Overnachting nog €10,-. Powerstation kon ik in het restaurant opladen. Eten is prima hier en helemaal niet duur. Cash betalen, kan ook in euro's. Pinautomaten zijn niet echt in de buurt. (30 km) Weg hier naar toe  is mooi.

### NiekdeCock - 5/5
*June 2024*

Het is werkelijk een paradijsje. De weg er naar toe is uitstekend te rijden, de mensen zijn vriendelijk. Toilet en douche prima. We betaalden voor staan en stroom 10,- euro en we hebben er ontzettend lekker gegeten, voor bijna geen geld. Dat laatste is minder belangrijk, maar het eten was voortreffelijk en ook nog eens grote porties.. voor ons een plek om terug te komen en de omgeving te verkennen.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650824362.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650824361.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650824360.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650824359.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650887282.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/albanie/noord-albanie/kelmend/64827/camping-selca-cem)