# Camping Seewiese

**Type plaats**: Campings
**Beoordeling**: 2.88/5

Traditionele Duitse camping met 300 seizoensplaatsen en 30 toeristen plaatsen. Dichtbij snelweg 6. Dorpje Pfedelbach op 3 km via steile weg. Zwembad vanaf 1 mei. Meertje om te zwemmen en te vissen. 5 a 6 camper plaatsen deels verhard. Sanitair degelijk, € 0.60 voor een douche munt.

Seestraße
74629, Pfedelbach, Duitsland

- Decimal: 49.15374, 9.49913

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (10A) (Betaald)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan
- [x] Vuilnisbak
- [ ] Voorzieningen passanten
- [x] Rolstoelvriendelijk
- [x] Zwembad
- [ ] Broodjesservice
- [x] Wasdroger (Betaald)
- [ ] Shop of kiosk

- Wandelen
- Dichtbij een supermarkt
- Aan het water
- Openbaar vervoer nabij

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 30.5 |

### Jonica82 - 4/5
*August 2025*

Keurige camping, schoon sanitair en heel vriendelijk ontvangen. Wij hadden een ruime plek naast de trekkershutten/ vaten, naast het meer. Douchen met een pasje waar geld op gezet wordt, dan kan je zo lang douchen als je wilt. Wij hebben er fijn gestaan, komen zeker terug als we in de buurt zijn!

### yfoon - 0/5
*July 2020*

mag niet in deze App voorkomen heeft niets met camping te maken ze hebben allee maar vaste plaatsen we hadden gebeld en ze hadden een plaats vrij wij wisten niet dat het op de stenen was maar we hadden zich op het meer 🤔🤔🤔 eerst snoeien het valt 300 procent tegen  de Eerste En Tevens de Laatste keer haal hem AUB Weg Gr Rien en Jeanne

### marion - 3/5
*June 2019*

Prima camping voor het geld 21 euro, super schoon sanitair, vriendelijke ontvangst. We hadden een plekje aan het zwemmeertje

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650874734.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651275066.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651274148.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650874735.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650875550.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/duitsland/baden-wurttemberg/pfedelbach/64880/camping-seewiese)