# Camping Les Falaises

**Type plaats**: Campings
**Beoordeling**: 3.85/5

toegang camping b ij rotonde - gedeeltelijk uitzicht op zee - direct toegang tot het strand - centrum 2km

Route de la Plage
29940, Port-la-Forêt, Frankrijk

- Decimal: 47.89904, -3.95891

- [ ] Lozen afvalwater
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Betaald)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan

- Zwemmen
- Vissen
- Fietsen
- Wandelen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 4/1/2026 - 9/30/2026 | EUR 18 |

### christ23 - 4/5
*September 2025*

we werden zeer vriendelijk ontvangen! we mochten een plek gaan uitzoeken. Toen we deze gevonden hadden mochten we daar niet staan met een grote camper. Ander plekje gezocht. Perfect we keken uit over de zee.
binnen enkele tellen sta
je aan de zee en kun je lekker wandelen naar de haven. we hebben er 2 nachten gestaan. Heerlijk rustig met veel vogelgeluiden. Sanitair prima en schoon. Wasmachine werkt op een muntje. kortom een prima verblijf!

### Scorp - 3/5
*September 2025*

Eenvoudige camping zonder luxe. Vriendelijke ontvangst. Sanitair netjes. Bij entree veel stacaravans maar achterin prima  plekken. Sommige nogal schuin. Via achteruitgang directe toegang naar strand of wandelpad langs de kust. Prima uitlaat mogelijkheid voor de hond.

### fam.Mook - 4/5
*August 2025*

We sluiten ons aan bij de vorige reacties. Mooi uitzicht over de baai.
Je kunt ook mooi westwaarts fietsen langs het water naar volgend dorpje.
wc papier meenemen naar toilet.
De plaatsen zijn enigzins hellend.
Aanrader.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650824787.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650836920.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651281208.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651281207.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651201970.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/frankrijk/bretagne/port-la-foret/64930/camping-les-falaises)