# Leirintäalue Camping Silversand

**Beoordeling**: 4/5
**Aantal reviews**: 4
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
nabij zee - bij/in het bos - nabij kiezel-/zandstrand - afgebakende plaatsen - hellend terrein - overwintercamping - broodservice - campingwinkel - snackbar - tarief elektriciteit afhankelijk van seizoen en gekozen camperplaats - centrum 4km

## Locatie host

## Adres
Källvägen 27
10900, Hanko, Finland

**GPS-locatie**
- Decimal: 59.85069, 23.00155

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (10A) (Betaald)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan

- Wandelen
- Wintersport
- In bosgebied

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 46.8 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### niekenali - 3/5
*August 2021*

Er is een restaurant, waar je ontbijt, lunch en diner of pizza kunt krijgen. Geen broodservice of campingwinkel. Sanitair is erg oud en verwaarloosd. Ligging is mooi met plaatsen in het bos en langs de zee. Verharde plekken bij slect weer

### Brummi - 4/5
*August 2019*

Deze plaats is een van mijn favorieten op onze 4 -weekse reis naar Finland. Veruit de vriendelijkste ontvangst wijd en zijd. Zeer mooie locatie en zeer rustig in het laagseizoen. Passende en ruime sanitaire voorzieningen en schoon. Het enige nadeel, er is geen wasruimte en geen spiegel beschikbaar. De hoekgootstenen waren klein en onpraktisch. Maar wie is perfect :)

### Muemmel - 4/5
*July 2019*

Als ik een prijs zou kunnen toekennen voor de ruimste douche, zouden de douches op deze plek hem pakken. We vonden faciliteiten, locatie, vriendelijkheid van het personeel, rust en sfeer erg goed. Waar we problemen mee hadden, was het vinden van een geschikte wateraansluiting. Maar waar een wil ...

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650827313.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/finland/manner-suomi/hanko/65110/leirintaalue-camping-silversand)