# Camping du Pylone

**Beoordeling**: 2.83/5
**Aantal reviews**: 18
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
plaats met veel permanente plaatsen - men spreekt Frans, Engels en Duits - sanitairgebouw standaard - zwembad - restaurant - groot terrein - gedeeltelijk gesloten - Zoo Marineland 200m - strand 200m - bus en trein stoppen op een paar honderd meter afstand - ideaal voor uitstapjes naar Nice, Antibes en Cannes - stil 's nachts, overdag hoor je de weg en vliegtuigen - bakker, supermarkt etc 400m - centrum 4km

## Locatie host

## Adres
Avenue du Pylône 189
06600, Antibes, Frankrijk

**GPS-locatie**
- Decimal: 43.61142, 7.12183

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (10A) (Gratis)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan

- Fietsen
- Wandelen
- Openbaar vervoer nabij

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Helle-Clausen - 1/5
*June 2026*

Als je houdt van rommel, een vieze, oude plankdragers op kapotte relingen en gebroken tegels op onze kampeerplek (de andere plekken zagen er niet veel beter uit), dan is het waarschijnlijk een prima plek! Het ligt op loopafstand van het treinstation en de zee.

Er is een nieuw, klein toilet-/douchehuisje, maar dat was wel netjes en schoon.

40 euro per nacht, 2 personen en 1 hond in een camper, inclusief 20% korting vanwege het seizoen.

Ze accepteren alleen contant geld.

Het is een 2-sterren camping, maar ik zou er maximaal 1 ster aan geven.

### DiaFox - 1/5
*September 2025*

39 euro betalen voor 2 personen (zonder elektra) (in september) is het NIET WAARD. Voor dat geld hadden ze tenminste een verdomde wc-bril en wc-papier kunnen hebben!!! En laat me niet beginnen over de douches. Ik moest helemaal naakt en met shampoo uit de douche komen om het licht aan te doen, want het spijt me dat ik niet binnen 5 minuten kan douchen als het water zwakker is dan een hondenpis. Totale AFZET en je moet zelfs contant betalen...

### Hobby50 - 1/5
*June 2025*

19 juni 2025 camperplaats + elektra en 2 personen kost 43,54

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650826343.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650826345.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650826346.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650826347.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650826348.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/frankrijk/provence-alpes-cote-dazur/antibes/65329/camping-du-pylone)