# parking publico Los Cahorros

**Beoordeling**: 2.25/5
**Aantal reviews**: 22
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
nabij centrum van de stad - ideaal voor wandelingen naar Sierra Nevada - vlakke bodem - in de buurt van rijweg - rustig in de nacht - restaurants in de buurt - centrum 500m

## Locatie host

## Omgeving
- Fietsen
- Wandelen

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | - |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### HHV - 1/5
*June 2025*

om er te komen is het zeer smal met een camper van 7.5 meter en is gewoon een parkeerplaats. door aso geparkeerde auto's kon ik er niet oprijden. de weg verder naar Sierra nevada is slecht en zeer steil. geen aanrader!

### ABJJ - 2/5
*January 2025*

Prima overnachting hier gehad. Jammer genoeg geen faciliteiten dan een vuilnisbak en water wat je bij de kerk kunt halen.

### Olenka80 - 1/5
*January 2025*

De parkeerplaats is prima om te wandelen.  Ik voelde me niet veilig genoeg om te slapen, dus reed ik.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650835090.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650855922.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650858818.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650858819.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650875430.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/spanje/andalusie/monachil/65375/parking-publico-los-cahorros)