# Wohnmobilstellplatz Piesporter Goldtröpfchen

**Type plaats**: Camperplaatsen
**Beoordeling**: 3.98/5

mooie plaats langs de Moezel - reserveren niet mogelijk, check-out voor 12u, gesloten bij hoogwater - supermarkt 1000m - centrum 200m - overnachtende gasten krijgen gratis VRT-gastenkaart om onbeperkt met het openbaar vervoer te reizen

Moselstraße 18
54498, Piesport, Duitsland

- Decimal: 49.8717, 6.92702

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (16A) (Gratis)
- [ ] Toilet

- Verharde ondergrond
- Verlicht terrein

- Fietsen
- Wandelen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 15 |

### C.Sylvia - 2/5
*April 2026*

Het is een prachtige camping, maar helaas wordt deze vooral bezocht door hondenbezitters met overwegend grote honden die de uitwerpselen van hun hond niet opruimen, ondanks dat er een afvalbak met zakjes pal voor de ingang staat. Zelfs onze plek op de eerste rij lag onder de hondenpoep. Wat jammer voor de eigenaar dat zulke mensen zich niet kunnen gedragen.

### HeMaBro - 4/5
*December 2025*

Een mooie camperplaats waar we sinds 2011 al kwamen. Meestal is er wel plek. We staan er nu in december en het is hier aardig leeg op de cp. Maar tot mijn grote verbazing zijn er 3 palen geslagen met gereserveerd erop en allemaal met dezelfde naam op het bordje. Altijd al gedacht dat camperen een manier is van vrijheid en is het vol, dan trekken we verder. Maar als je nu al zo wilt camperen, sorry hoor, dan ben je echt egoïstisch.

### Toolmann - 5/5
*October 2025*

Mooie plaats a.d Moesel en vriendelijke beheerder, ging wat mis met de betaling via het digitale bord.
Ik had voor 2 nachten betaald i.p.v 1 nacht, dit gemeld bij Christhoper en hij heeft dit gecorrigeerd Super bedankt en tot een volgende keer 👍👍

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/location/0161701b-2896-4aa6-9c4c-9a60594664b3/7414c44c-3b14-48d0-940d-a29acbb2e297.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650693125.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651231458.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651231457.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651231456.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/duitsland/rijnland-palts/piesport/6553/wohnmobilstellplatz-piesporter-goldtropfchen)