# Camping Complejo The Dreams

camping met nieuw sanitairgebouw - gebruik GPS-coördinaten - centrum 1,5km

TO-1261
45683, Cazalegas, Spanje

- Decimal: 40.01344, -4.69522

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Gratis)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan

- Zwemmen
- Vissen
- Fietsen
- Wandelen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 37 |

### Leerpost - 2/5
*June 2026*

smal en lange kavels incl stroom en water.  Wateraansluiting zit ergens in de grond . Wij konden er geen aansluiting op krijgen. Veel muggen. Ook restaurant op de camping. Het nieuwe sanitair gebouw was alweer aan onderhoud toe. Maar het was schoon. Voor ons was het 1 nacht en eenmalig.

### Rene-en-Rita - 4/5
*June 2025*

grote plaatsen, mooi sanitair,  leuk restaurant.  druk met Spanjaarden in het weekend. maar niks mis mee.

### MGMG - 2/5
*October 2024*

Op 3/4 oktober gestaan, geen ACSI , betaalde 29 euro voor de nacht, incl. stroom. Sanitair netjes, inderdaad redelijk nieuw. Lange smalle plaatsen, veel bomen, veel moeite om op onze plaats te komen (9 mtr. lang en 3,50 hoog)  Zoals op heel veel campings weten ze niet wat snoeien is, dat ondervinden we heel vaak. Verder weinig te doen, voor ons eenmalig.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650827220.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650864766.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650870875.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651256906.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650827219.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/spanje/castilie-la-mancha/cazalegas/65548/camping-complejo-the-dreams)