# Unacamp

**Beoordeling**: 4.23/5
**Aantal reviews**: 11
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
Kleine camping naast rivier Una - smalle toegangsweg - laatste gedeelte onverhard - enkele kilometers buiten Bosanska Krupa - centrum 1km

## Locatie host

## Adres
Unska 15
-, Drenova Glavica, Bosnië en Herzegovina

**GPS-locatie**
- Decimal: 44.91498, 16.15765

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Gratis)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan

- Fietsen
- Wandelen
- In bosgebied

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 4/1/2026 - 10/1/2026 | BAM 36 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### AdLeny - 4/5
*September 2025*

Mooi op gras gelegen aan de Una. Rustige camping. Basisvoorzieningen in orde. Brood service. Toegangsweg is volledig verhard. Smal, maar voldoende plekken om passeren mogelijk te maken. Vriendelijke en behulpzame beheerder.

### Veelen - 5/5
*June 2025*

We hebben 3 nachten van deze fijne camping genoten. Ruime plaatsen aan een mooie rivier. Prima, schoon sanitair. Vriendelijke ontvangst en lekker rustig. Meer hebben we niet nodig!

### mattnage - 4/5
*May 2025*

Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. We hebben genoten van een verblijf van 4 nachten en konden genieten van de faciliteiten, die schoon en in goede staat waren.
We konden onze kleren wassen, maar er was geen droger, dus zorg ervoor dat je de mogelijkheid hebt om je kleren aan de lijn te drogen.
We huurden fietsen van de camping en maakten een uitstapje naar het stadje, wat een aanrader is, want het was er prachtig en het eten in de lokale restaurants was heerlijk.

Let op: de prijs per nacht is nu 18 euro of ongeveer 36 km.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650827791.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651275677.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650890661.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650890662.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650841489.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/bosnie-en-herzegovina/federatie-van-bosnie-en-herzegovina/drenova-glavica/65676/unacamp)