# Bootshalle Malchow - Marina Malchow

**Type plaats**: Camperplaatsen
**Beoordeling**: 4.02/5

nabij het meer Malchower See - tarief inclusief Kurtaxe - broodjesservice [voor 18u bestellen] - ruime plaatsen - centrum 3,5km

Ziegeleiweg 4
17213, Malchow, Duitsland

- Decimal: 53.46356, 12.42346

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)

- Maximale verblijfsduur: Onbeperkt

- Fietsen
- Wandelen
- Jachthaven in de buurt

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 5/1/2026 - 10/1/2026 | EUR 24 |

### connyi - 4/5
*September 2025*

Zeer vriendelijk welkom.
De meneer bij de receptie hielp ons meteen en gaf ons een plekje aan het water!
We hebben hier echt twee heerlijke, rustige dagen gehad. We hebben het eilandstadje Malchow op de fiets kunnen verkennen... morgen wordt het slecht weer, dus we gaan verder...
O ja, en de loodgieterservice van de heren was niet aan te raden, vandaar één ster aftrek.
De kosten waren € 24 voor alle bijkomende kosten, plus € 2 per persoon voor de toeristenbelasting.

### CitroënA&O - 4/5
*June 2025*

Nette cp,  vriendelijk ontvangst, sanitair heren verouderd,  sanitair dames netter.  Biertjes in de koeling voor €1,- is leuke geste :)
€30,- p.n. voor 2 pers. incl. stroom.

### user952612009 - 4/5
*June 2025*

vriendelijke ontvangst. nette plek met stroom. keurig toilet met douche. Mooie fietsomgeving en een gezellig stadje.en.....bier voor 1 euro .

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650827808.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650934945.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650934946.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650934947.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651280698.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/duitsland/mecklenburg-voor-pommeren/malchow/65680/bootshalle-malchow-marina-malchow)