# Parking  Callop

**Type plaats**: Camperplaatsen
**Beoordeling**: 4.31/5

Eenzame plaats aan een riviertje - gebruik GPS-coordinaten - in de bergen - 200 m vanaf de A 830 richting Mallaig - centrum 4km

Slatach 4

- Verharde ondergrond

- Vissen
- Fietsen
- Wandelen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | - |

### Fusselontour - 4/5
*April 2026*

We brachten hier één nacht door, zodat we de volgende ochtend het Glenfinnan-viaduct konden bezoeken. De camping is prachtig, maar blijkbaar ook erg populair. Toen we rond 19.00 uur aankwamen, waren er al zeven andere kampeerders. Het is ook een mooie omgeving om te wandelen. We voelden ons er erg veilig en comfortabel.

### kaatjedodo - 5/5
*July 2025*

Nu half juli overdag heel rustig vanaf 21.00 was het vol ook op de weg erom heen. Je kunt vanaf hier in ongeveer 45 minuten naar het startpunt van het wandelpad naar de Glenfinnan viaduct. Het bruggetje over de rivier is gemaakt.

### musicus819 - 5/5
*June 2025*

heerlijk rustig, wel veel midges.
geen voorzieningen, wel een rivier langs de camperplaats.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650827890.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650887846.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650842096.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650841716.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650827893.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/verenigd-koninkrijk/schotland/glenfinnan/65707/parking-callop)