# Vakantiepark Bergumermeer, Ardoercamping

**Beoordeling**: 3/5
**Aantal reviews**: 10
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
gelegen in Friesland - camperplaatsen - quickstopplaatsen - kampeerplaatsen - zie website voor diverse tarieven - talloze faciliteiten voor jong en oud - recreatiestrand - verken het meer met een bootje uit eigen haven - Burgumermar - centrum 1,5 km.

## Locatie host

## Adres
Solcamastraat 30
9262 ND, Sumar, Nederland

**GPS-locatie**
- Decimal: 53.19063, 6.02265

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (10A) (Gratis)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan

- Vissen
- Fietsen
- Wandelen

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 3/27/2026 - 10/31/2026 | EUR 27.95 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Fam-Meijer - 3/5
*May 2024*

wij hadden een plekje aan het water. was geen goedkoop plekje en helaas hadden we erg slecht weer.

we kregen een rubberenmat aangeboden zodat we enigzins droog naar de straat konden komen.

de route naar het sanitair was verruit blubberig. sanitair zelf verder prima in orde en goed schoon.

verder niet helemaal ons ding. erg druk en echt vakantiepark gedrag...

zwembad niet erg warm.

### Duimpje - 5/5
*September 2022*

wij hebben hier van 12 september tot 18 september met de camper gestaan , mooie plek aan het meer , prima sanitair , wel een beetje vervelend dat het licht nogal krap afgesteld staat zodat je regelmatig in het donker staat te douchen (verbeterpunt) Ontvangst bij receptie was erg vriendelijk .Complimenten voor het personeel !

### user2672193 - 1/5
*August 2022*

€ 27,50 via deze app en € 44,- bij aankomst vonden wij een te groot verschil. wij zijn weer weggegaan…

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650945719.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651031947.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650924437.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650945720.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/nederland/fryslan/sumar/65775/vakantiepark-bergumermeer-ardoercamping)