# Camping Class

- [x] Douche (Betaald)
- [x] WiFi (Gratis)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan

- Zwemmen
- Vissen
- Fietsen
- Wandelen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 35 |

### Marco_Panama - 4/5
*April 2026*

Deze camping is voornamelijk voor niet-ingezetenen, maar er zijn wel staanplaatsen met elektriciteit. Sommige staanplaatsen hebben goede schaduw, andere niet. Het uitzicht op het meer is erg mooi. Het is er rustig. De toiletten zijn klein maar schoon. We verbleven er half april en het restaurant was op zaterdagavond geopend. De receptie was erg vriendelijk. Ik zou in de zomer terugkomen om het zwembad te proberen. Laagseizoenprijs voor een camper, twee volwassenen en twee kinderen: € 35, inclusief elektriciteit.

### Thucy - 3/5
*March 2026*

Eenvoudige camping. Was hier een nachtje met mijn camper op doorreis begin maart, dus weinig volk. Proper sanitair. Douche niet geprobeerd (0,5€/3 minuten), want geen muntjes bij me.

### francesco.carrara - 3/5
*August 2025*

Zeer vriendelijke en gastvrije receptie, camperplaats aan het meer met vlakke, middelgrote plaatsen met elektriciteit en waterfonteinen.
Gedateerde maar schone faciliteiten, een kleine supermarkt en een pizzeria. 3 zwembaden met glijbanen; parasols en ligstoelen beschikbaar tegen een meerprijs per dag.
Zwemmen is beperkt vanwege een gemeentelijk verbod vanwege ernstige algenbloei. Veel vaste maar nette hutten.
We hebben een geweldige tijd gehad en komen zeker terug.
Aanbevolen

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/location/dbed9ecb-e65c-4a57-a342-13c2f6522ccf/8b142c4f-f10f-4305-a871-96b1d592cd90.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650828323.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650828321.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650872309.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650872306.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/italie/lombardije/eupilio/65828/camping-class)