# Veltlinerland Camping

**Type plaats**: Campings
**Beoordeling**: 4.3/5

Kleinere camping aan rand van dorp - bij meertje - vrije tijdspark en speelcentrum - centrum 1km

Laaer Straße 106
2170, Poysdorf, Oostenrijk

- Decimal: 48.66455, 16.61153

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Betaald)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Gratis)
- [x] WiFi (Gratis)
- [ ] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan

- Verlicht terrein

- Zwemmen
- Fietsen
- Wandelen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 3/5/2026 - 10/31/2026 | EUR 22.599999999999998 |

### Torben&Sarah - 5/5
*July 2025*

Ik had de dag ervoor via e-mail een nacht gereserveerd. We werden hartelijk ontvangen en de plek is erg goed, met voldoende ruimte tussen ons en onze buren. De was- en toiletvoorzieningen zijn erg schoon en netjes, inclusief een wasmachine voor € 2 per wasbeurt!

### P.G.C. - 4/5
*May 2023*

nette camping, wel naast fabriek met lawaai van afzuig installatie, die gaat dag en nacht hoorbaar door.

### Famylje_op_aventoer - 5/5
*July 2022*

Na een warme dag in de zoo van Brno, op doorreis naar Wenen! Door de warmte iets eerder opzoek gegaan naar een fijne plek om tot rust te komen. De camping ligt direct aan een heerlijk meer waar een klein zandstrand is met de mogelijkheden om te zwemmen. Ook kun je hier vissen. Voor €2 draai je hier een wasje in de machine. Sanitair super schoon en keurig onderhouden. Wij betaalden €30 voor 2 volw, 3 kids incl stroom. Echt een aanrader!

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650828507.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650833073.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650833074.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650828504.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650828505.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/oostenrijk/neder-oostenrijk/poysdorf/65867/veltlinerland-camping)