# Parking Czestochowa

**Beoordeling**: 3.62/5
**Aantal reviews**: 21
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
locatie achteraan de busparking - gebruik GPS-coordinaten - tegenover de kathedraal met de zwarte Madonna - geen voorzieningen - centrum 500m

## Locatie host

- Dichtbij een stad
- Restaurant in de buurt
- Openbaar vervoer nabij

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | - |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Carolee - 2/5
*May 2026*

We reden naar de parkeerplaats zoals aangegeven op de coördinaten. Er stond een hek voor de ingang, dus we nemen aan dat het vol was. We parkeerden op de onverharde parkeerplaats naast de hoofdparkeerplaats en betaalden 40 zloty voor het privilege. Geen water, geen stroom. De hoofdparkeerplaats is nog steeds druk (het is 20:30), maar niet zo druk als eerst. We zijn 's middags naar het stadje gelopen (niet aan te raden) en 's avonds, toen het rustiger was, naar de basiliek gegaan.

### MariovanKuijk - 5/5
*September 2025*

Prachtig mooie plek op 100 meter van bedevaartsoord incl stroom, zo mooi daar 🤩🫂🕉️

### HenriB - 5/5
*August 2025*

Geweldig goede camperplaats achterin de parkeerplaats nog even doorrijden naar sectie M. Sanizuil,  water en stroom aanwezig, is allemaal inbegrepen in de 20 pln die het kost.  We stonden met 8 a 9 campers en caravans waar er meer san 50 kunnen staan, dus erg rustig. De basiliek met de Zwarte Madonna is 100m verder en zeer het bezoek waard, evenals het centrum van Czestochova met de prachtige muurschilderingen bij het station.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650828671.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651275675.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651275674.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651275673.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651173270.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/polen/woiwodschap-silezie/czestochowa/65900/parking-czestochowa)