# Camping Pomport Beach

Camping met vriendelijk personeel - goede faciliteiten - centrum 1,5km

Route de la Gardonnette
24240, Pomport, Frankrijk

- Decimal: 44.77115, 0.41185

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Gratis)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan

- Zwemmen
- Vissen
- Fietsen
- Wandelen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 5/12/2026 - 9/8/2026 | EUR 39.5 |

### assiepassie - 5/5
*June 2024*

Wij staan hier in het voorseizoen en zijn pnder de indruk van de prijs/kwaliteit. alles is up to date, nieuw bijna en schoon zonder overdreven keurig te zijn. wij betaalden 22,50 voor 2 p met camper en elektriciteit. Met 1 uur superwifi per dag. zwembad en meer top.  Bar en receptie goed en aardig en allen engelssprekend. bijna onfrans :-)

### Niels32 - 2/5
*August 2023*

Wij waren op bezoek, mochten met de camper gratis parkeren op de parkeerplaats mét voorzieningen. Per persoon betaalden we €6,- om op de camping te mogen. Maar vanwege het hoogseizoen mochten we géén gebruik maken van de faciliteiten (zoals zwembad) Wel van de horeca 😉 Zwembaden volstaan, maar zijn erg klein voor 800 vakantiegangers. Ga je de camping op dan betaal je bijna €40,- en dat vonden wij het niet waard, wij sliepen in de camper 🙃.

### Globebuscamper - 4/5
*July 2019*

Prima camping met ruime plaatsen en alle faciliteiten bij mooi meertje en met twee zwembaden. Er is een restaurant, afhaalservice en broodservice. Mooi gelegen tussen de wijngaarden. Met acsi korting gestaan voor 17,80 per nacht.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650828924.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650830412.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650828923.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650828922.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650828921.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/frankrijk/nieuw-aquitanie/pomport/65974/camping-pomport-beach)