# Camping Chateau l’Epervière

**Type plaats**: Campings
**Beoordeling**: 4.35/5

5 sterrencamping - verwarmd binnen- en buitenzwembad - broodservice - restaurant - supermarkt 7km - centrum 1km

Rue du Château 6
71240, Gigny-sur-Saône, Frankrijk

- Decimal: 46.6548, 4.94421

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (6A) (Gratis)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Gratis)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [ ] Honden toegestaan

- Zwemmen
- Vissen
- Fietsen
- Wandelen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 4/1/2026 - 9/30/2026 | EUR 40.8 |

### Conquista2025 - 5/5
*April 2026*

Wat een fantastische camping.  Omdat ik dezelfde dag niet meer online kon boeken, een mail gestuurd.
Alles werd voor ons geregeld alsmede een tafel in het fantastische restaurant gereserveerd.
Het sanitair is top.

Kortom, de volgende reservering is al geplaatst.

### Gitchen63 - 3/5
*April 2026*

De camping is prachtig! Honden zijn toegestaan! Toen we echter een reservering wilden maken in het restaurant, kregen we te horen dat honden niet waren toegestaan, en dat pas nadat ik de camping al had betaald! We komen niet meer terug! We hadden ons echt verheugd op een heerlijke maaltijd! Maar onze hond kan nog niet alleen gelaten worden!

### Hanshoogstrate - 5/5
*September 2025*

super camping, wel een grote camping maar daar merk je helemaal niets van super rustig en ruim opgezet. de plaatsen zijn keurig onderhouden en je staat niet dicht op elkaar. sanitair tip top in orde. mooie locatie. goede broodjes service niets dan goeds!

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650836057.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651186664.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651179323.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651179322.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651117256.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/frankrijk/bourgondie-franche-comte/gigny-sur-saone/66031/camping-chateau-leperviere)