# Midlands Camping

comfortplaatsen - Caravan and Motorhome Club

Midland Lane
SA62 5TU, Letterston, Verenigd Koninkrijk

- Decimal: 51.922, -5.00682

- [x] Lozen afvalwater (Kosten onbekend)
- [x] Lozen cassettetoilet (Kosten onbekend)
- [x] Water (Kosten onbekend)
- [x] Stroom (Kosten onbekend)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [ ] Speelgelegenheid
- [ ] Wasdroger
- [ ] Shop of kiosk

- Gras
- Verharde ondergrond

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | GBP 21 |

### gerd243 - 5/5
*May 2022*

Fantastische, kleine plaats met alles wat de transit nodig heeft. Zeer netjes en schoon. Toen we aankwamen was de plaats ingenomen, de eigenaren boden ons aan om naast de deur bij de schapenweide te gaan staan. Aangezien we zelfvoorzienend zijn in elektriciteit, geen probleem. Water, chemisch toilet, toiletten/douches binnen handbereik, drinkwater binnen handbereik. 2 nachten voor £20. De haven van Fishguard ligt op 12 km afstand. Altijd mijn plezier. Toegang voor grote Womos niet aanbevolen.

### K-Bannink - 5/5
*August 2019*

Zeer kleinschalig en rustige camping. Eigenaar is zeer vriendelijk en in voor een praatje. Voorzieningen schoon. Alle kampeerplaatsen voorzien van water, afvoerput, tv aansluiting (mits je het juiste kabeltje hebt) en stroom.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650830137.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/verenigd-koninkrijk/wales/letterston/66252/midlands-camping)