# Parking Donau

**Type plaats**: Camperplaatsen
**Beoordeling**: 2.21/5

direct aan de Donau - gebruik GPS-coordinaten - bij jachthaventje - grote stad op loopafstand - niet geshikt voor vrijdag- en zaterdagavond/nacht - de jeugd komt hier dan paraderen met hun auto's - centrum 500m

Strada Fața Portului

- Verharde ondergrond

- Vissen
- Fietsen
- Wandelen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | - |

### Janita60 - 1/5
*August 2024*

De locatie aan de Donau is mooi en in de avond veel wandelaars. Wij stonden aan de rechter kant. In de avond en nacht erg veel auto's en motoren. Veel lawaai tot diep in de nacht. Het mag dan gratis zijn, voor ons geen tweede keer.

### Arno1957 - 4/5
*June 2024*

Tip: parkeer aan het rechter uiteinde van de parkeerplaats, daar heb je weinig last van de jeugd.

### EKvK - 2/5
*May 2023*

Een plek om te overnachten aan de Donau liggend aan een park op de boulevard. We stonden er op Hemelvaartsdag. Van 17.00-02.00 uur trokken hier auto’s voorbij. Ze reden een rondje van zo’n 200 m. Blijkbaar flaneren met auto. Op enkele plekken samenscholing van jongeren. We schatten dat we zo’n 1000 auto’s en motoren hebben zien/horen voorbij komen. Eigenlijk een komisch tafereel. Dus geluidsoverlast. Maar we hadden weer een overnachting splek.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650831266.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650879885.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/roemenie/braila/braila/66597/parking-donau)