# Auto Kamp Dule

**Type plaats**: Camperplaatsen
**Beoordeling**: 3.59/5

particulier grasterrein tussen de baai van Kotor en de hoofdstraat - gebruik GPS-coordinaten - povere sanitaire voorzieningen met een geïmproviseerde douche met koud water - minimarkt 300m - centrum 1km

E65
, Kostanjica, Kotor, Montenegro

- Decimal: 42.4872, 18.65854

- [x] Lozen afvalwater (Kosten onbekend)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Betaald)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Gratis)
- [x] WiFi (Gratis)
- [ ] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan

- Wandelen
- Dichtbij een supermarkt
- Dichtbij een stad
- Restaurant in de buurt

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 4/1/2026 - 11/1/2026 | EUR 105 |

### Erna&Ron - 3/5
*May 2026*

Mooie plek aan het water, btje ongelijk, langs een drukke weg, maar een geweldig uitzicht, wij betaalden 35 euro voor  2 personen, 1 camper + electricity, vriendelijke ontvangst 🌞

### weimar63 - 4/5
*October 2025*

Een heel klein maar prachtig plekje. We verbleven er één nacht met onze 9 meter lange camper en genoten van het prachtige uitzicht.
Douches beschikbaar.
De eigenaren waren vriendelijk en relaxed.

### surat@xs4all.nl - 4/5
*September 2025*

Wij stonden aan de waterkant onder de bomen. Prima plek om te staan. Supermarkt met erg vriendelijke mensen op loopafstand en klein restaurant omde hoek. De bus naar Kotor stopt tegenover de supermarkt. Kost €2,50 pp enkele reis. Je zit dan ca 45 min in de bus. wij waren hier op 16 en 17 september

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650831902.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651135367.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651134711.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651073331.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651073330.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/montenegro/opstina-kotor/kostanjica-kotor/66741/auto-kamp-dule)