# Jälluntofta Camping

gelegen aan een meer - sauna - centrum 13km

JÄLLUNTOFTA CAMPING
310 83, Jälluntofta, Zweden

- Decimal: 57.0486, 13.52796

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (10A) (Gratis)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Gratis)
- [x] WiFi (Gratis)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan

- Wandelen
- Aan het water
- In bosgebied
- Sauna dichtbij

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | SEK 360 |

### Jelmario - 4/5
*July 2024*

Prachtig gelegen camping aan het meer. Wij hadden uitzicht vanuit de camper op het meer. Prima ruime plekken. Zwem, kajak en motorboot mogelijkheden. Ook zijn er verschillende wandelmogelijkheden in de omgeving. Sanitair en keuken zijn schoon, hoewel inderdaad wat verouderd. Water bijvullen ging niet vanwege problemen met aanvoer. Hele aardige eigenaresse. We komen hier graag nog eens terug.!

### rietd - 1/5
*July 2024*

vreselijke camping. overvol, veel zatte en luide mensen en muziek. heb je een klein kind dan blijf er zeker weg. spijtig dat we op voorhand al voor twee dagen betaald hadden, want anders was ik weg geweest.

### Robin&Don - 4/5
*August 2023*

Twee nachten een prima verblijf gehad. Sanitair is verouderd maar werkt naar behoren. Mooie omgeving en meer. Helaas hadden wij slecht weer, denk dat je er met mooi weer meer van kan genieten.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650832043.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651030302.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651030290.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651030289.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650864718.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/zweden/hallands-lan/jalluntofta/66776/jalluntofta-camping)