# Camping Walchensee

zeil- en surfmogelijkheden - duiken - centrum Walchensee 1,3km

Lobisau 8
82432, Walchensee, Duitsland

- Decimal: 47.58242, 11.30992

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Betaald)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Betaald)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan
- [x] Vuilnisbak
- [x] Voorzieningen passanten (Kosten onbekend)
- [ ] Rolstoelvriendelijk
- [x] Zwembad
- [x] Broodjesservice
- [x] Fietsverhuur
- [x] Wasdroger (Kosten onbekend)
- [x] Shop of kiosk

- Wandelen
- Aan het water
- In de bergen
- In bosgebied

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 5/1/2026 - 10/3/2026 | EUR 45.2 |

### lmc640 - 2/5
*August 2024*

De locatie is prachtig. Alleen bizar druk. Het meer is werkelijk prachtig en heerlijk om te zwemmen, suppen, etc. De uitbaters daarin tegen zijn redelijk lomp. Vooral voor mensen die op de bonne voix langs komen. Die worden afgeblaft. Toen wij er waren ( 2 weken eerder vertrokken) leek het wel ter Apel. Moesten 150 euro extra betalen omdat we eerder weggingen. Broodjes service was top overigens.

### Haslberger - 1/5
*May 2024*

Erg onbeleefd! Voor een later verblijf vroeg ik of het mogelijk was om te reserveren. Mensen reageerden bruusk met de vraag of we het bord niet hadden gelezen. Er stond: "We zijn echt geboekt". En eindelijk kon je de website zien. Alles is daar heel duidelijk. Een rondleiding door de plaats zou niet mogelijk zijn. We konden vanaf de oever over het eiland heen kijken. Als je niet van klanten houdt, moet je van baan veranderen!

### Edda - 5/5
*September 2020*

Kleine en leuke plek voor natuurliefhebbers zonder veel tamtam. Eenvoudige maar schone douches. De meeste plaatsen hebben direct uitzicht op het meer. Heel rustig in de avond, straat ver genoeg overdag. Prima uitgangspunt om te wandelen of fietsen.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650833191.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651213709.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651213708.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651069751.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650886157.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/duitsland/beieren/walchensee/67047/camping-walchensee)