# Camping Namaste

**Type plaats**: Campings
**Beoordeling**: 4.31/5

Groene rustige en ruim opgezette camping - gelegen in het buitengebied - geen jongeren - Den Bosch 9km - centrum 2km

Schellekesveld 7
5258 TM, Middelrode, Nederland

- Decimal: 51.67795, 5.42962

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (6A) (Gratis)
- [x] Toilet (Gratis)

- Dichtbij een supermarkt
- Dichtbij een stad
- Restaurant in de buurt
- In bosgebied

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 9/13/2026 - 10/31/2026 | EUR 27.5 |
| 3/18/2026 - 6/30/2026 | EUR 30.6 |
| 7/1/2026 - 9/1/2026 | EUR 32.5 |

### rianneke123 - 5/5
*April 2026*

hele fijne en nette camping! vriendelijke eigenaar. sanitair is schoon en lekkere warme douche. klein speeltuintje voor de kinderen en genoeg ruimte!

### mbrok - 5/5
*June 2025*

Wat een gezellige camping. Wij waren hier afgelopen weekend met onze vriendengroep. Alles perfect geregeld, campers op de betonplaten langs het veld, dus uitstappen in het gras. Caravans en tentjes op een veld dat we voor onze groep alleen hadden. Pizza-avond werd verzorgt. Camping is erg mooi groen en heeft grappige relax hoekjes. Erg gemoedelijk en vriendelijke eigenaren. Wij komen volgend jaar terug

### campergeluk8181 - 4/5
*April 2025*

we werden gastvrij ontvangen. we mochten gaan staan en het papierwerk volgde na installeren. wat een rust

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650836240.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651027664.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650871164.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650852964.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650852963.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/nederland/noord-brabant/middelrode/67146/camping-namaste)