# Camping du Sans-Souci

**Type plaats**: Campings
**Beoordeling**: 4/5

gelegen aan rivier en op vijf minuten lopen van een prachtig middeleeuws stadje - grote, beschutte plaatsen met een gedeeld waterpunt met de aangrenzende plaats - kleine winkel - tennisbanen en oefenruimten - naast het gemeentelijk zwembad, gratis toegang - bakker, supermarkt, centrum 800m

allée andré chevalier
72130, Fresnay-sur-Sarthe, Frankrijk

- Decimal: 48.28442, 0.01253

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (10A) (Gratis)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Gratis)
- [x] WiFi (Gratis)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan

- Fietsen
- Wandelen
- Dichtbij een stad
- Restaurant in de buurt

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 4/1/2026 - 10/31/2026 | EUR 21.88 |

### Freddy&Daisy - 2/5
*June 2026*

inderdaad Eric, de nieuwe beheerder komt zeer autoritair over en groot verschil met de relaxe houding van de vorige beheerders. wij kregen plaats 15 toegewezen, daar we daar vorig jaar ook waren heb ik aangedrongen op een andere plek en heb die dan uiteindelijk toch gekregen. in het tweede sanitairblok enkel het toilet voor mensen met een beperking open en twee douches, na drie dagen  warmere temperatuur werd de rest geopend.niet voor herhaling.

### MdeB - 4/5
*June 2026*

schoon sanitair
vriendelijke receptionist
mooie wandeling naar het mooie dorp
goede doorreis camping

### EricDouma - 2/5
*May 2026*

Nog steeds een goed gelegen en mooi aangelegde camping. We kwamen hier graag. Onder vorige beheerders had je invloed op de plaats. Nu wordt die bij aankomst dictatoriaal aangewezen. Dat pakte in ons geval slecht uit. Plaats 16 met de gehele dag het geratel van de ketting van het trekpondje direct achter onze plaats met als de zon schijnt het lawaai (inclusief harde muziek) van een grote groep tieners op het recreatieveld, ook direct achter de heg

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650848153.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650849363.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650849358.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650849359.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650849360.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/frankrijk/pays-de-la-loire/fresnay-sur-sarthe/67197/camping-du-sans-souci)