# Parcheggio Camper San Magno

**Beoordeling**: 4.15/5
**Aantal reviews**: 42
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
rustige plaats aan het meer Lago di Bolsena - 1 dag 15 euro, volgende dagen 10 euro

## Locatie host

## Adres
Strada Provinciale 114 Lago di Bolsena
01010, Gradoli, Italië

**GPS-locatie**
- Decimal: 42.59985, 11.86573

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (2A) (Gratis)
- [ ] Toilet

## Omgeving
- Zwemmen
- Vissen

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 5/1/2026 - 10/1/2026 | EUR 15 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### wyan-dimenpas - 5/5
*September 2025*

na twee jaar in september 2025weer in  dit paradijsje...
geweldig dat er nog plaatsen zijn op deze aardkloot waar er niets veranderd is.
de beheerster herkende ons meteen (eej il hollandeisi...) en natturlijk waren we welkom...
(ze is wel een beetje heel er bang voor onschuldige slangen...   ;))
2X weer een paar heerlijk relaxte dagen gehad
lekker niks,heerlijk rustig,
lekker zonnen op prive strandje
..lekker eten bij il Putgatorio
GEWELDIG..

### Mauro56 - 1/5
*September 2025*

We keerden terug naar deze rustplaats, maar na een positieve beoordeling beseften we dat het de verkeerde was. Toen we op het punt stonden te vertrekken, sprak de manager ons er met klem op aan dat we een nacht langer waren gebleven dan we eigenlijk hadden gedaan, om later te beseffen dat hij fout zat. Nou ja, na lang aandringen bood hij nauwelijks zijn excuses aan, maar dit feit verpestte toch onze dag. Voorzieningen: geen toiletten, en douches pas na 17:00 uur. Nooit meer!

### Peter-Paul - 5/5
*June 2024*

Een fijne camperplaats, schoon en mooie. Sanitair is minimaal, geen toiletten op deze plaats. Douchen alleen mogelijk tussen 17 en 20u.  Moet voor camperaar geen probleem zijn. Mooi privestrandje tegenover de inrit.  Kraanwater is drinkbaar hier.  Prijs per nacht op dit moment voor 1 camper en 2 personen is € 20,00. dat is inclusief stroom (3 ampère). mogelijkheid tot gebruik van 6 ampère stroom op middenveld tegen extra betaling. Top plaats👍

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650693548.jpeg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650711677.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650711676.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650711675.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650711674.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/italie/lazio/gradoli/6843/parcheggio-camper-san-magno)