# Camping Municipal de la Pointe

**Beoordeling**: 3.83/5
**Aantal reviews**: 23
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
Meteen op de top van de Pointe de l'Herbaudiere, deels met bomen, deels gratis! Zeer veel plaatsen met uitzicht op zee ook voor WoMo, omdat niet alle permanente kampeerders bezet! Directe toegang tot het strand, maar ook tot een oude bunker met informatieborden! 200 meter naar de haven met alle winkels en restaurants. TRES charmant!

## Locatie host

## Adres
Rue de la Pointe
85330, L'Herbaudière, Frankrijk

**GPS-locatie**
- Decimal: 47.02418, -2.30368

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Kosten onbekend)
- [x] Lozen cassettetoilet (Kosten onbekend)
- [x] Water (Kosten onbekend)
- [x] Stroom (Betaald)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan

- Vissen
- Fietsen
- Wandelen

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 3/23/2026 - 11/4/2026 | EUR 21.23 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### H.J.vanDormalen - 3/5
*September 2025*

Mooie eenvoudige camping, we besloten langer dan 1 nacht te blijven. Dat kon volgens de receptie.Na een aantal dagen werden wij gesommeerd de plek te verlaten terwijl we volgens eerder ingewonnen info net zolang als we wilde mochten blijven staan. Tot onze verbazing werd de plek ingenomen door een andere camper die de dag ervoor vlakbij stond. Zou het om het uitzicht zijn ?  Wij zijn de volgende dag vertrokken

### hymerchris - 4/5
*June 2025*

Een prachtige plek aan zee met een geweldig uitzicht op het water. Toiletten zonder bril of papier, maar schoon. Rustig, tenzij een kampeerder uit Bremen met een grote oude camper om 7:45 uur 's ochtends zijn auto start en even laat draaien... Helaas zijn er overal onnadenkende mensen... als ze eenmaal weg zijn, is het prachtig.

### Dimitry en Suzanne - 5/5
*May 2025*

Een hele fijne municipal camping/camperplaats, erg vriendelijke dame aan de receptie, ruime plekken en een zeer schoon goed onderhouden sanitair.
mooie fiets en wandelroute, klein leuk dorpje met restaurants en souvenier winkels.
op de vis afslag kan je leuk kijken naar de dag vangst,

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650839263.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651247029.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651247028.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651247027.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650935093.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/frankrijk/pays-de-la-loire/lherbaudiere/68767/camping-municipal-de-la-pointe)