# Minicamping Route Roemenie

**Type plaats**: Campings
**Beoordeling**: 3.57/5

leuke minicamping op route Arad-Boekarest om als tussenstop te gebruiken - klein restaurant met ontbijtservice - spreken NL, EN en RO

Unnamed Road
317137, Miniș, Roemenië

- Decimal: 46.13368, 21.59807

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (8A) (Betaald)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan

- Maximale verblijfsduur: Onbeperkt
- Verlicht terrein

- Zwemmen
- Wandelen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 4/1/2026 - 10/15/2026 | RON 15 |

### vfj - 1/5
*April 2026*

Het lijkt een mooie plek, maar die is vandaag gesloten.

### Agula - 4/5
*August 2025*

We hebben de camping drie dagen geleden gebruikt. We reizen met een camper door Roemenië. De gastheer is een vriendelijke en open persoon. De toiletten en douches zijn schoon. Er is water bij de receptie en elektriciteit bij elke plek. Er is een afvalpunt. Veel bomen, een rustige, intieme sfeer. Er zijn tafels onder de overkapping en een barbecueplek. We raden deze camping aan. We hebben hier een geweldige tijd gehad. Aga en Tomek.

### Christien. - 4/5
*July 2025*

Prima camping om onze Roemenië reis mee te starten. Hartelijke ontvangst, keurige voorzieningen en ruime plek. Besloten en rustig terrein met goede sfeer.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650693606.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650711203.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650711202.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650693611.jpeg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650693610.jpeg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/roemenie/arad/minis/6880/minicamping-route-roemenie)