# Reiterhof Nucke

**Type plaats**: Camperplaatsen
**Beoordeling**: 2.79/5
**Boekbaar**: Ja

vriendelijke ontvangst, gastvrij, manege, binnen zwembad en welness (beide tegen betaling)

Gerhart-Hauptmann-Straße 19
99706, Sondershausen, Duitsland

- Decimal: 51.37477, 10.85499

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Kosten onbekend)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [ ] WiFi

**Bel:** +493632602213

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 30 |

### JvanDuijn - 3/5
*May 2025*

was even zoeken door wegenwerken maar eenmaal daar door eigenaar goed ontvangen en is het een heerlijk plekje verstopt
douches en toiletten super schoon en stroom voorhanden
eigenaar zelf ook cameraatje, weet dus zeker van de hoed en de rand, voor ons voor 1 nacht perfect geweest

### Ton&Marij - 3/5
*May 2024*

Op de locatie 1  nacht doorgebracht, zeer vriendelijk ontvangen. We mochten niet op het gras dit ivm de vele regen die was gevallen. Daarom verhard gestaan. Onze verbazing was groot toen we ontdekten dat er ook nog een wellnes zwembad aanwezig was. Helaas geen gebruik van kunnen maken omdat we verder moesten.
Prijs was het dubbele van wat campercontact aangaf, 30 euro ipv 15. Op onze vraag waarom dit verschil, het was allemaal duurder geworden.

### schruppi - 3/5
*August 2023*

De plaats biedt alles wat je nodig hebt. V/E is aanwezig, sanitair is goed, wel aangepast door gebruik te maken van binnenzwembad (meerprijs). goede speeltuin en barbecue en paardrijden beschikbaar.
Zeer aardige telefoniste. Over de kosten valt te twisten, voor ons waren die nog acceptabel.
Bakkerij en slagerij ongeveer 400 meter verderop.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650840343.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650860312.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650860313.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651179345.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650840345.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/duitsland/thuringen/sondershausen/69108/reiterhof-nucke)