# Camping Bijela Uvala

**Beoordeling**: 3.72/5
**Aantal reviews**: 36
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
grote camping bij het strand - veel activiteiten - restaurants - bars - supermarkt - Porec 5km

## Locatie host

## Adres
Zelena laguna
52440, Općina Funtana, Kroatië

**GPS-locatie**
- Decimal: 45.19088, 13.59599

## Voorzieningen
- [ ] Lozen afvalwater
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (6A) (Gratis)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan

- Vissen
- Fietsen
- Wandelen

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

*October 2025*

De camping was helaas al gesloten per 5 oktober

### MiFri89 - 5/5
*September 2025*

We hadden oorspronkelijk maar 4 nachten geboekt, maar hebben ons verblijf ter plaatse met nog eens 5 nachten verlengd. De prijs voor 4 nachten was € 143 met een camper en 2 personen (15 september -> 23 september). Alles was schoon en zeer goed onderhouden. De zee is schoon en de staanplaatsen in de categorie "Luxury Mare" zijn van wereldklasse. Ook voor kinderen is er veel te doen. We vonden het niet duur om hier te verblijven, hoewel de supermarkt vrij prijzig is. We komen terug in 2026!

### buscamper1975 - 4/5
*August 2025*

wij zijn hier nu voor de tweede keer. Het is een zeer grote camping, maar met hele goede faciliteiten: meerdere zwembaden, supermarkten, fruitstalletjes en eetgelegenheden. mooie en meestal schone sanitairgebouwen. het zijn de gasten die af en toe denken dat  als ze van huis zijn dat alles mag. wij komen hier zeker terug.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650866538.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651271859.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651001886.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650875875.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650866539.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/kroatie/istarska-zupanija/opcina-funtana/69665/camping-bijela-uvala)