# Vireux Molhain

**Type plaats**: Camperplaatsen
**Beoordeling**: 3.99/5

uitzicht over de Maas - slagboom - betalen met creditcard - gebruik sanizuil met verstrekte code - centrum 1km

Rue des Hayettes 18
08320, Vireux-Molhain, Frankrijk

- Decimal: 50.07909, 4.72638

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)

- Wandelen
- Dichtbij een supermarkt
- Dichtbij een stad
- Restaurant in de buurt

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 11.44 |

### AdaAndrÃ© - 3/5
*May 2026*

Prachtige plek, mooi gelegen aan de Maas. Gefietst naar Givet. (wel langs kerncentrale). Wat jammer is, is dat je voor het water tappen een aansluiting nodig hebt die je ook voor een hogedrukslang nodig hebt of zoiets. Het is ons niet gelukt.

### Chnusson - 4/5
*March 2026*

Ik had het zeker 5 sterren gegeven als het droog weer was geweest... want voor sommigen was het onmogelijk om uit de modder te komen! Gelukkig ontmoetten we Marc, die ons hielp een goede plek uit te zoeken. Verder is de plek prachtig, met een schitterend uitzicht, heerlijke wandelingen langs de Maas en een fijne Intermarché supermarkt op 500 meter afstand. Oh ja, vergeet niet een wateradapter mee te nemen, anders krijg je geen water! We komen zeker terug, vooral voor €11 per 24 uur.

### Carado447 - 5/5
*June 2025*

Mooie camperplaats. Betalen met bankkaart. Wachten op het ticket want daar staat de code op voor water enz.
Vandaag waren er zwanen en ganzen met jongen op visite😀.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/location/6b8b1dc1-2e83-4c07-a554-e726a54e1796/ef9daf2c-4bfa-4086-abeb-76949b498ecd.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650843682.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651029521.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651029520.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651029519.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/frankrijk/grand-est/vireux-molhain/70162/vireux-molhain)