# Nidos Kempingas

**Type plaats**: Campings
**Beoordeling**: 2.84/5

Camping bij meer - restaurant - sauna - zwembad - div. sport mogelijkheden - fietsroutes beschikbaar

Taikos gatvė 45
93012, Neringa, Litouwen

- Decimal: 55.29869, 20.98414

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Gratis)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan

- Zwemmen
- Fietsen
- Wandelen
- Sauna dichtbij

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 31 |

### Womote - 3/5
*April 2026*

Het was de enige camping op de landtong en de eigenaar was erg vriendelijk en behulpzaam. De camping zelf lijkt nog in winterslaap te zijn... de afvalverwerkingsfaciliteiten zijn even wennen en de staanplaatsen zijn vrij eenvoudig. Prima voor een overnachting.

### Carolee - 3/5
*April 2026*

Een erg rustige camping, maar met verouderde voorzieningen! Het was buiten het seizoen. We meldden ons aan via de intercom en kregen te horen waar we onze tent konden opzetten en waar de wateraansluiting, de afvoer voor grijs en zwart water zich bevonden. Betaling kon contant of via bankoverschrijving. De prijs van €32 was een flinke schok, vooral omdat de heren- en damestoiletten hetzelfde sanitairgebouw moesten delen, gescheiden door slechts twee douchegordijnen. De cabines zelf waren niet privé en konden wel een opknapbeurt gebruiken.

### Spenk - 3/5
*August 2024*

Wij waren er van 15 - 17 augustus. Locatie van de camping is prachtig en 's nachts erg rustig. maar kamperen is verwarrend, chaotisch en rommelig. ontoereikende en vuile badkamers voor het aantal mensen. gezien de kosten zouden we beter verwachten. De enige camping in de omgeving (die gezien mag worden)

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/location/f4bac904-207d-4fd8-84bd-be3aebeb711c/98e38417-a8ce-4138-9389-1e53770af801.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650693878.jpeg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650732518.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650729562.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650729563.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/litouwen/klaipeda-district/neringa/7034/nidos-kempingas)