# Campingplatz Wallenstein

**Beoordeling**: 3.08/5
**Aantal reviews**: 6
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
bij Kasteel Wallenstein - ook plaatsen voor de camping (88263)- restaurant - broodjesservice - centrum 700m

## Locatie host

- [ ] Lozen afvalwater
- [ ] Lozen cassettetoilet
- [ ] Water
- [x] Stroom (Betaald)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [ ] WiFi
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan

- Vissen
- Fietsen
- Wandelen

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 18 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### erikasp - 3/5
*June 2024*

Camping ligt op een vrij steile heuvel dus past niet voor iedereen. Schoon sanitair. Gratis douches maar naaldscherpe stralen en niet warm. Zwemvijver is vergane glorie en ik zou er absoluut niet willen zwemmen. Te duur in verhouding tot wat je krijgt (€47;-/nacht voor 2 volwassenen en 2 kinderen).

### JWROLLER - 4/5
*April 2023*

We verbleven hier een week met Pasen en we hebben er echt van genoten. Vooral de vriendelijke service van de familie moet worden benadrukt. De keuken is echt fantasierijk en zeer uitstekend met een klein menu.
De plaats lijkt wat rommelig door de vele vaste kampeerders

### RCK01 - 2/5
*May 2022*

We zochten met onze camper een overnachting plek. De Campercontact app gaf 18,- voor een nacht met 2 personen aan. Wij kwamen op een stuk gras onder de bomen te staan en moesten 35,- € afrekenen voor 1 nachtje! 15,- voor de plek, 16,- voor 2 personen, €4,- stroom. gewoon afzetterij en voelden ons opgelicht. Voor ons geen 2e keer hier als tussen stop en zeker niet voor  langer…

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650962636.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650962640.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650962639.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651188598.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651188596.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/duitsland/hessen/wallenstein/70545/campingplatz-wallenstein)