# Camping Lorsby

11-700, Bagienice Małe, Polen

**GPS-locatie**
- Decimal: 53.83981, 21.20947

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Gratis)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [ ] WiFi
- [ ] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan

- Vissen
- Fietsen
- Wandelen

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | PLN 17 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### piasophia - 1/5
*August 2025*

Extreem onvriendelijk. We zouden hier niet verblijven! We kwamen terug van een wandeling langs het meer en konden niet verder. De dame deed alsof ze ons niet begreep en wilde ons niet helpen of de weg op laten gaan. Ze stuurde ons terug naar het meer. Heel erg bedankt! We vroegen om hulp en de weg, maar ze was extreem onvriendelijk! Gelukkig zijn we hier niet met de camper gestopt!

### Sacki1234 - 4/5
*August 2024*

Een prachtige plek, helaas vlak naast de snelweg. Eigenaar spreekt heel goed Duits, het eten is geweldig. Sanitaire voorzieningen zijn oud maar schoon, het kampeerterrein is erg groot, maar loopt af op een heuvel richting het meer. Wij waren in augustus eenzaam met 4 andere kampeerders omdat het prachtig was!! Prijs 130 pln voor 2 personen en camper alles inbegrepen.

### Wim-Rijk - 3/5
*July 2021*

Mooie plek aan het water. Heel lastig om de camper recht te zetten  dat is zonder halsbrekende toeren maar op een paar plekken mogelijk.
De aangegeven prijs in de app klopt niet. Wij moeten pln 35 voor de camper en 60 voor 2 personen betalen. pln 95 dus per nacht, best een tegenvaller.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650845521.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650845519.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650845518.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650898148.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650898149.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/polen/woiwodschap-ermland-mazurie/bagienice-małe/70848/camping-lorsby)