# Agricampeggio Terra di Moro

**Beoordeling**: 4.25/5
**Aantal reviews**: 4
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
camping in rustige omgeving - gebruik GPS-coördinaten - pendeldienst naar zee - centrum 10km

## Locatie host

## Adres
Via Indipendenza 135
73059, Ugento, Italië

**GPS-locatie**
- Decimal: 39.87329, 18.19104

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan

- Zwemmen
- Fietsen
- Wandelen

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 4/1/2026 - 10/30/2026 | EUR 25 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### veggienugget - 5/5
*April 2026*

Wij waren hier eind februari vier dagen en hadden een heerlijke tijd. We vonden het een super leuke kleine, gemoedelijke camping. Giovanni, de eigenaar is zeer vriendelijk en behulpzaam. Hij werkt heel hard om zijn mooie terrein nog mooier te maken. Het sanitair is verouderd, maar voor ons was dit nu geen bezwaar. We hebben heerlijke olijven, olijfolie, honing en sinaasappelmarmelade gekocht, allemaal van eigen makelij. We komen heel graag terug!

### Annemiek1959 - 4/5
*June 2024*

Heel fijn plekje onder de olijfbomen. Zeer rustig gelegen. Eigenaren zijn een zeer vriendelijk jong stel die een beetje Engels spreken. Sanitair is schoon, afwaswater koud. Strand is ongeveer 3 km en met de fiets goed te doen. Erg mooi zandstrand waar het goed toeven is en heerlijk zwemwater. Wij betaalden begin juni 25 e voor 2 pers met camperbusje.

### Adhe - 4/5
*June 2024*

Hele aardige beheerder en echtgenote. Zeer behulpzaam. Hele rustige camping. Lekkere warme douche en schoon sanitair. Prima plek.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650845802.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650845803.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650845804.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650845805.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650845806.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/italie/apulie/ugento/70934/agricampeggio-terra-di-moro)